Aluminis Talumat

Corredisses

>
Eficient RPT
Ventana 1

Eficient RPT

Corredissa pensada per als amants de la llum, no treuen espai en el moment que vols obrir-les i això fa que siguin còmodes i funcionals, el seu marc perimetral amb fulles de tall recte i encreuament panoràmic permet una major superfície envidrada, rodaments d’alta qualitat, perfils en els quals podem combinar dos colors, excel·lents prestacions tèrmiques i acústiques , capacitat de mobilitzar panells envidrats de 160 kg amb altura màxima per fulla de 2600 i màxima amplària per fulla de 2200, envidrament màxim de 28mm.

¡NOVETAT!
Eficient RPT Plus
Ventana 2

Eficient RPT Plus

Aquest PLUS de tecnologia que millora els espais, pensada per a grans dimensions, amb obertura en cantonada i racó a 90º de manera totalment lliure, sense trencallums. Transmitància més eficient, amb poliamida Low Lambda, 42 de marc i 36 de fulla, les seves prestacions millorades: Uw des de 1,3W/m2K. Amb possibilitat de solera reduïda, opcions de 2,3 i 4 carrils, galandage d’1 a 3 fulles, Envidrament màxim de 36mm. Possibilitat fins a 6 fulles i capacitat de mobilitzar panells envidrats amb 250 Kg per fulla. Aquesta sèrie respon a les altes exigències actuals, tant en aïllament tèrmic, acústic, estanquitat i permeabilitat a l’aire.
 
ELEVABLE DE 100
Ventana 3

ELEVABLE DE 100

Balconeres corredisses de grans dimensions i pes, perfil corredís on hi ha una elevació de les fulles quan es desplacen sense cap mena d’esforç per a fàcil moviment d’aquestes, aquestes finestres brinden una gran estanquitat enfront d’altres corredisses tradicionals, augmenten l’eficiència energètica i el confort tèrmic, gràcies al tancament hermètic, suporten molt bé el pes dels cristalls fins a 200 kg per fulla. Envidrament màxim 31mm.
Secció de marc (mm) 103, Secció de fulla (mm): 31 , per a una altura màxima de 2700mm i ample màxim per fulla de 2500mm, tot això fa que les finestres elevables siguin una excel·lent elecció per als qui busquen comoditat, funcionalitat i millor rendiment energètic.

ELEVABLE DE 130
Ventana 4

ELEVABLE DE 130

Balconeres corredisses de + grans dimensions i pes, perfil corredís on hi ha una elevació de les fulles quan es desplacen sense cap mena d’esforç per a fàcil moviment d’aquestes, aquestes finestres brinden una gran estanquitat enfront d’altres corredisses tradicionals, augmenten l’eficiència energètica i el confort tèrmic, gràcies al tancament hermètic, suporten molt bé el pes dels cristalls fins a 400 kg per fulla. Envidrament màxim 44 mm.
Secció de marc (mm) 132, Secció de fulla (mm): 54.5 , per a una altura màxima de 3000mm i ample màxim per fulla de 2300mm, tot això fa que les finestres elevables siguin una excel·lent elecció per als qui busquen comoditat, funcionalitat i millor rendiment energètic.
EVOQUE
Ventana 5

EVOQUE

Balconeres formada per fix i fulla corredissa amb excel·lent estanquitat del tancament perimetral de la fulla, posseeix el sistema certificat de seguretat RC2 per a una major protecció, ferratge Inowa de la signatura TRENCAT FRANK per a aconseguir un millor desplaçament i tancament, aquesta sèrie ens permet un desplaçament de fulla amb pes de fins a 250 Kg, utilitzant el mínim esforç, amb un alt nivell de seguretat garantida, fàcil obertura amb maneig senzill de manilla. Com més estanca és la porta, més eficient és l’aïllament i menor el consum d’energia.

Ventana 6

PANORÁMICA 130

Corredissa que ens permet una àmplia visió de l’entorn gràcies a la seva mínima secció de perfil, amb una tecnologia innovadora crearem un disseny lleuger amb una subtilesa en la perfileria que fa al xassís invisible. Trencament de pont tèrmic amb poliamida 6.6 reforçada tridimensionalment amb un 25% de fibra de vidre: Marc 34mm/ Fulla : 18mm, ens permet un envidrament de 24 fins a 38 mm amb una altura fins a 3200 i un ample per fulla de 4500, suportant fulles envidrades amb un pes fins a 400 Kg tot això converteix a aquesta sèrie en la més elegant i avantguardista del mercat.

Desplaça cap amunt

Demana el teu Pressupost